Tronco de Navidad
I spent Christmas in Zaragoza. And even though it
is usually a few days, and very busy days, I always like to make
something for the family.
For Christmas Day I decided to do some cake. I
chose apple and cinnamon cake with cinnamon cheessecream frosting.
I searched through my mum’s baking pans, and I
thought this one would be perfect for both amount and date.
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Pasé la navidad en Zaragoza. Y aunque suelen ser
poco días y bastante caóticos, me gusta hacer algo para la
familia.
Para el día de Navidad decidí hacer una tarta.
Elegí un bizcocho de manzana y canela con crema de queso y
canela.
Rebusqué entre los moldes de mi madre y me
pareció que este iría perfecto tanto para la cantidad como para
la fecha.
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I had never made this recipe before, but they do
love carrot cake, so I thought it would be an appropriate
adversary.
And it was. I could probably have diced the apple
a bit smaller, but it was a nice touch if you don’t mind finding
chunks on your cake.
Also I used brown sugar only, and as usual, it was
worth it. The apple and sugar sort of caramelised together and it
results in a really moist cake.
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Nunca había hecho esta receta antes, pero les
encanta el carrot cake así que pensé que sería un digno
oponente.
Y lo fue. Podría haber troceado la manzana un
poco más pequeña, pero fue un toque gracioso si no te importa
encontrar trozos.
También utilicé azúcar moreno solamente, y
como suele pasar, mereció la pena. La manzana y el azúcar parece
que se caramelicen y queda un bizcocho muy jugoso.
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